Quiz: TV & Movie Quotes

Think you know where these popular TV and movie quotes come from? Take our quiz!

Questions

1. “You Shall Not Pass!”
  • A) Easy A
  • B) The Lord of the Rings
  • C) Game of Thrones
2. “On Wednesdays we wear pink”
  • A) Mean Girls
  • B) Clueless
  • C) 10 Things I Hate About You
3. “Just Keep Swimming”
  • A) Jaws
  • B) Finding Nemo
  • C) Shark Tale
4. “May the Force be with you”
  • A) Police Academy
  • B) Star Trek
  • C) Star Wars
5. “What if I’m not a hero? What if I’m the bad guy?”
  • A) Spider-Man
  • B) Twilight
  • C) Buffy the Vampire Slayer
6. “Onions have layers. Ogres have layers.”
  • A) Shrek
  • B) The Witcher
  • C) Trollhunter
7. “I’m King of the World!”
  • A) Titanic
  • B) Lion King
  • C) The Crown
8. “It is the quality of one’s convictions that determine success, not the number of followers”
  • A) The Lord of the Rings
  • B) Saving Private Ryan
  • C) Harry Potter
9. “Do you want to build a snowman?”
  • A) The Polar Express
  • B) Frozen
  • C) The Nightmare Before Christmas
10. “I’ve got a jar of dirt”
  • A) Fight Club
  • B) A Bug’s Life
  • C) Pirates of the Caribbean
11. “Shaken, not stirred”
  • A) James Bond
  • B) The Great Gatsby
  • C) Mission Impossible
12. “Engage”
  • A) Star Trek
  • B) Stargate
  • C) Star Wars
13. “To Infinity and Beyond”
  • A) Inception
  • B) Toy Story
  • C) Interstellar
14. “Why so serious?”
  • A) The Dark Knight
  • B) The Joker
  • C) Liar Liar
15. “Winter is Coming”
  • A) Frozen
  • B) Game of Thrones
  • C) The Thing

Answers

  1. B
  2. A
  3. B
  4. C
  5. B
  6. A
  7. A
  8. C
  9. B
  10. C
  11. A
  12. A
  13. B
  14. A
  15. B

Your Rewards points code is: PH4Z5BT3. Go to Young Scot Membership to redeem your points.