Quiz: Which Flag is This?

Do you know your flags? Take our quiz and test your knowledge!

Questions

1.

Green, white, orange vertically striped flag.
  • A) Republic of Ireland
  • B) India
  • C) Cote D’Ivoire

2.

black, red and yellow horizontal stripe flag.
  • A) Belgium
  • B) Germany
  • C) Norway

3.

white flag with a red cross in the middle.  In each corner is a smaller red cross.
  • A) Denmark
  • B) England
  • C) Georgia

4.

Blue and white horizontal striped flag. In the top left corner is a blue box with a white cross.
  • A) Finland
  • B) Greece
  • C) Norway

5.

A green flag with a yellow diamond shape. A blue dotted circle is in the middle, with a white band across it. It says ordem e progresso on it in green.
  • A) Mexico
  • B) Peru
  • C) Brazil

6.

A white flag with four altering black blocks centering around a red and blue symbol that create a circle.
  • A) South Korea
  • B) North Korea
  • C) Japan

7.

A red, yellow and red horizontal striped flag. A crown with two pillars and a coat of arms are in the middle left.
  • A) Spain
  • B) Portugal
  • C) Albania

8.

A white and red flag.
  • A) Indonesia
  • B) Poland
  • C) Turkey

9.

Blue flag with yellow cross
  • A) Denmark
  • B) Sweden
  • C) Norway

10.

A blue flag with the British flag in the top left hand corner. Beside it are four red stars.
  • A) Canada 
  • B) Australia
  • C) New Zealand

11.

A blue triangle with a white and red panel next to it.
  • A) Czech Republic
  • B) Croatia
  • C) South Africa

12.

Red, white, red horizontal stripe.
  • A) Austria
  • B) Latvia
  • C) Peru

13.

blue, white, red vertical stripes.
  • A) The Netherlands
  • B) France
  • C) Russia

14.

Red with white crescent and star
  • A) Turkey
  • B) Pakistan
  • C) Bangladesh

15.

White with blue cross
  • A) Finland
  • B) Scotland
  • C) Greenland

Answers

  1. A
  2. B
  3. C
  4. B
  5. C
  6. A
  7. A
  8. B
  9. B
  10. C
  11. A
  12. A
  13. B
  14. A
  15. A

 

Your Rewards points code is: JQTSVLC3Go to Young Scot Membership to redeem your points.