Quiz: Which Animal is This?

Can you tell your toad from your tiger? Test your knowledge with this fun animal quiz!

Questions

1.

Close up of a fluffy ear
  • A) Rabbit
  • B) Cat
  • C) Mouse

2.

scales of some kind
  • A) Fish
  • B) Crocodile
  • C) Snake

3.

A close up of a fluffy ear
  • A) Cat
  • B) Wolf
  • C) Bear 

4.

A close up of a nose with a fuzzy face
  • A) Panda
  • B) Zebra
  • C) Koala

5.

Close up of something slimy looking
  • A) Slug
  • B) Snail
  • C) Hermit Crab

6.

A close up of a fin
  • A) Whale
  • B) Shark 
  • C) Seal

7.

A round ear
  • A) Lion
  • B) Dog
  • C) Orang-utan

8.

Spikes
  • A) Porcupine
  • B) Rat
  • C) Hedgehog

9.

Close up of fuzzy stripes
  • A) Deer
  • B) Tiger
  • C) Hyena

10.

Close up of short fur
  • A) Mouse 
  • B) Walrus
  • C) Seal

11.

Round looking scales
  • A) Octopus
  • B) Gecko
  • C) Crocodile

12.

Close up of skin
  • A) Gorilla
  • B) Rhinoceros
  • C) Buffalo

13.

Feathers
  • A) Chicken
  • B) Parrot
  • C) Eagle

14.

wet fur
  • A) Otter
  • B) Beaver
  • C) Hare

15.

Fluffy feathers
  • A) Hamster
  • B) Kangaroo
  • C) Owl

16.

Spotted skin
  • A) Tiger
  • B) Jaguar
  • C) Cheetah

17.

Short fur
  • A) Camel
  • B) Horse 
  • C) Baboon

18.

Close up of a big tooth
  • A) Alligator
  • B) Walrus
  • C) Elephant

Answers

  1. A
  2. C
  3. B
  4. A
  5. B
  6. B
  7. A
  8. C
  9. B
  10. C
  11. B
  12. A
  13. A
  14. A
  15. C
  16. B
  17. A
  18. B
Your Rewards points code is: U9JT0TDNGo to Young Scot Membership to redeem your points.